ארוחת ערב? קינוח? הכל על פנקייק

היי לכולם,
גם אם קניתן וגם אם עדיין לא אני בטוחה שהתוועדתם ברשת לתבנית להכנת פנקייק.

אותה תבנית שמניחים על המחבת ומכינים בעזרתה פנקייק עגולים קטנים שכוווולם אוהבים.

אז נכון מניסיון אישי שלי התבנית מגניבה לגמרי ועושה את החיים קלים,ובכל זאת, הדעות על התבנית חלוקות, חלק הפכו אותה למוצר בלתי נפרד מהמטבח, וחלק התאכזבו ממנה וקברו אותה עמוק בארון.

אז איך משתמשים בהצלחה בתבנית להכנת פנקייק ?

הכנתי עבורכם מספר כללים וכמובן מתכון :

1.ראשית חשוב להבין שעל מנת שבלילה לא תברח מהחורים שיש בתבנית חשוב שהיא תהיה סמיכה יותר מהבלילה הרגילה שאנחנו מכינים.
2. יש לשמן בספריי גם את המחבת וגם את התבנית.
2. חשוב מאוד שהמחבת תהיה חמה מאוד לפני ששופכים את הבלילה כך שכאשר נשפוך את הבלילה היא תתמצק במהירות ולא תגלוש.
3. לא למלא כל חור בתבנית עד הסוף למלא חצי על מנת שלא יגלוש.
4. כאשר מתחילים לשפוך את הבלילה לא לעשות זאת על כל התבנית ביחד אל לחכות כמה שניות בין עיגול לעיגול.

ועכשיו הכי חשוב למתכון:

מה צריך:
1.5 כוסות קמח
2 ביצים
3 כפות סוכר
1 כפית אבקת אפייה
20 גר' חמאה מומסת
כוס עד כוס וחצי רוויון

אופן ההכנה:
לערבב בקערה את הביצים, חמאה מומסת והרוויון, עד לקבלת תערובת אחידה.
בקערה נפרדת לערבב לתערובת אחידה קמח, סוכר ואבקת אפייה.
לאחד בין שתי הקערות ולערבב במהירות עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.

לצקת בעזרת מצקת או מתקן דיספנסר ליציקת בלילה את הבלילה לעיגולי התבנית למחבת שחוממה מראש.
**ניתן לשדרג עם שבבי שוקולד צ'יפס

מוזמנים להעלות ולשתף בתוצאות שלכם בקבוצה הפייסבוק שלי:
הכי מתוק שיש מוצרים למכירה

שיהיה שהצלחה מתוקה,
שלכם,
שני צולפה
הכי מתוק שיש
רישום חינם למועדון לקוחות