לחמניות גבינה ממכרות

היי לכולם, למי שעדיין לא יודע בחודש האחרון מידי יום שלישי בשעה 17:00 אני מבלה זמן איכות קבוע עם ילדי, זמן של יצירה במטבח. מכיוון שכל כך כיף לנו החלטנו לחלוק את הזמן הזה גם איתכם, את חוג אמא שלנו, אנחנו מעבירים בשידור חי בקבוצה הכי מתוקה שיש, לא צריך להירשם, לא צריך לשלם רק לצפות ולהנות יחד איתנו. הילדים בחוג אמא הם שותפים מלאים בכל שלבי ההכנה, הם נהנים ואני נהנית, ואני מזמינה גם אותך להצטרף אלינו יחד עם ילדייך ולזכות בזמן איכות איכותי ויקר. היום התקיים השיעור הרביעי בחוג אמא שלנו ובו הכנו לחמניות גבינה ממכרות! משתפת במתכון
קרא עוד

מה עושים כשחם?? לימונדה…!

שוב שלום לכולם, מקווה מאוד שהחופש עובר עליכם בנעימים. אחד האתגרים בימים האחרונים של החופש הוא להעסיק את הילדים, לא בחום, לא בהמון רצוי תחת המזגן ובבית. אז חוץ מהמסכים שלצערי גוזלים את הילדים שלנו אני מאוד אוהבת לעסוק בפעילות של יצירה במטבח עם הילדים. זה יכול להיות אפייה מתוקה, וזה יכולה להיות סתם עזרה לפני ארוחת צהריים. כך גם הילדים עוזרים ולוקחים חלק בהכנות, וגם יצרתם זמן של חוויה משותפת ופעילות מהנה יחד. מי שמכיר אותי יודע שכל מתכון שאני מעלה בבלוג הוא מתכון שאפשר לעשות בשיתוף פעולה מלא עם הילדים ואתם מוזמנים לנסות ולשתף אותי בחוויות. הפעם בחרתי
קרא עוד

קרם גאנש בשביל מה?

שלום לכולם, אתם כבר בטח יודעים שלשתף, ללמד ולהעביר את הידע שלי הלאה זה חלק ממני. הפעם אני רוצה לתת לכם מתכון מעולה ומנצח לקרם גאנש, אבל גם לגלות לכם מה עוד אפשר לעשות עם קרם גאנש וכמה שזה יכול לשדרג בקלות קינוחים ואפילו פרווה. לפני שמתחילים, קרם גאנש מורכב משני מרכיבים בלבד שמנת מתוקה, צמחית או פרווה, זה לא משנה, ושוקולד מריר. כמו שאני תמיד אומרת, גם באפייה כמו בבישול, השקיעו בחומרי גלם איכותיים על מנת לקבל תוצאות טובות יותר, אל תשתמשו בשאריות שיש בבית. לקרם גאנש איכותי אני מאוד ממליצה להשתמש בשוקולד לובקה, שוקולד מריר איכותי ומשובח. אז
קרא עוד

עוגיות עם קמח כוסמין

שלום לכולם, השבוע אותגרתי על ידי חברה בקבוצה הכי מתוקה שיש בפייסבוק, קהילה בה חברים כבר 920 אנשים, קהילה בה אני משתפת בטיפים שלי בעבודה בבצק סוכר, מתכונים, מוצרים חדשים שהגיעו לחנות ומועדי סדנאות ועוד. אז אם אתם עדיין לא חברים בקהילה שלי אתם מוזמנים בשמחה: https://www.facebook.com/groups/1560371080869978/ באחד מהשרשורים שלי של איך אני יכולה לעזור, ביקשה אחת מהחברות מתכון לעוגיות מקמח כוסמין. ואני כאחת שאוהבת אתגרים בעיקר במה שקשור לאפייה צללתי למשימה. מי שמכיר אותי ועוקב אחרי יודע שאני לא נותנת מתכון בלי לנסות אותו קודם. אז אחרי שחיפשתי מתכון, שדרגתי ושילבתי בין כמה גרסאות שנראו לי מוצלחות, נכנסתי לחנות
קרא עוד

כל מה שרצית לדעת על דף טרנספר ולא העזת לשאול

לא פעם אנחנו נתקלים בנשיקות מרנג עם ציור ממותג עליהן, מוטיב שקשור לחג, ליום הולדת ועכשיו למסיבות סוף שנה. אז אם זה נראה לכם בלתי אפשרי או מסובך הנה הפוסט שיעשה לכם סדר ויסביר לכם איך לעשות את זה לבד ובקלות. ואם התנסתם, לא הצלחתם ואין לכם מושג למה זה גם הפוסט עבורכם. כל מה שרצית לדעת על נשיקות ודפי טרנספר ולא העזת לשאול. דפי טרנספר הינם שקפים עליהם ניתן להדפיס כל דבר ולהעביר אותו על ידי חימום נכון לשוקולד ואו לנשיקות מרנג. התסכול הרב של מי שמשתמש בדפי טרנספר הוא שהתמונה לא מתנתקת למרנג, שהתמונה נמסה יחד עם השוקולד
קרא עוד

עוגת ביסקוויטים משודרגת

שוב שלום לכולם, עוגת ביסקוויטים כולם מכירים ומעטים הם אלו שלא אוהבים, השבת הזו החלטנו להכין עוגת ביסקוויטים, לשדרג אותה ולהפוך אותה למיוחדת יותר, ותאמינו או לא לטעימה הרבה יותר. אז הנה עוד מתכון שבטוח ישמש אתכם בשבוע הקרוב בהכנה לארוחת חג השבועות, מתכון שקל מאוד להכין והכי כיף כמו תמיד לעשות זאת עם הילדים. המתכון שלי לעוגת בסקוויטים: מה צריך: לתחתית: 1 וחצי חבילות ביסקוויטים שלמים חצי כוס נס קפה ללא חלב למלית: 500 מ"ל שמנת מתוקה 250 גר' גבינה לבנה 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל לציפוי: 50 גר' חמאה 100 גר' שוקולד מריר 2 כפות קקאו 4 כפות סוכר אופן
קרא עוד

עוגת גבינה אפויה איזה כיף הצלחתי!

זה יישמע לכם אולי מצחיק, אולי לא ברור, מוגזם קצת,  אבל כבר הרבה זמן שאני מתכננת להכין, מחפשת מתכונים מוצלחים, קוראת הרבה מה לעשות ומה לא לעשות, ביום שישי אזרתי את האומץ, קניתי את המצרכים וניגשתי להכין את עוגת הגבינה האפויה הראשונה שלי! אחרי הרבה מאוד מיתוסים נכונים או לא, שקיימים ברשת על, עוגות גבינה אפויות שצונחות איך שמוצאים אותן מהתנור, על זמן אופן הכנה ארוך ומסורבל,  ועוד ועוד החלטתי גם אני לגשת למשימה ליקטתי את כל מה שקראתי, אספתי 3 מתכונים שנראו לי מוצלחים ויצאתי לדרך. אז כן יש עוד מה לשפר אבל אני לגמרי מרוצה מהתוצאה, ראשית הטעם אלוהי!
קרא עוד

הכי מתוק שיש חוגגת 6

הכי מתוק שיש חוגגת יום הולדת 6! מאות עוגות מעוצבות, עשרות סדנאות ותמיד לחדש ולהתחדש. אז הכל התחיל? איך נראו העוגות הראשונות שלי ולמי הם היו? ומה מתחדש שלי עכשיו? הכל ועוד בפוסט החדש בבלוג
קרא עוד

אוזני המן הכי מתוקים שיש – המתכון המופלא שלי

שלום לכולם, פורים בפתח ולא יכולתי להשאיר אתכם בלי מתכון לאוזני המן אז אחרי שחיפשתי, ניסיתי והצלחתי, משתפת אתכם במתכון מנצח של מיקי שמו האגדי לאוזני המן. המתכון מתאים ל 40 יחידות של אוזני המן והכי כיף להכין אותם יחד עם הילדים, גם זמן איכות וגם שדרוג למשלוח המנות! מוכנים? הנה זה מגיע: מה צריך: 3 כוסות קמח  200 גרם חמאה רכה  1 כוס אבקת סוכר  1 ביצה – רצוי L 1 חלמון 1 כפית תמצית תמצית וניל איכותית 1 כפית אבקת אפייה למלית: כל ממרח שאוהבים: שוקולד/תמרים/פרג אני משתמשת בממרחים המוכנים. אופן ההכנה: מערבבים את כל חומרי הבצק במיקסר במהירות
קרא עוד