כל מה שרצית לדעת על דף טרנספר ולא העזת לשאול

לא פעם אנחנו נתקלים בנשיקות מרנג עם ציור ממותג עליהן, מוטיב שקשור לחג, ליום הולדת ועכשיו למסיבות סוף שנה.

דף טרנספר לנשיקות | עיצוב עוגות - הכי מתוק שיש
אז אם זה נראה לכם בלתי אפשרי או מסובך הנה הפוסט שיעשה לכם סדר ויסביר לכם איך לעשות את זה לבד ובקלות.
ואם התנסתם, לא הצלחתם ואין לכם מושג למה זה גם הפוסט עבורכם.

כל מה שרצית לדעת על נשיקות ודפי טרנספר ולא העזת לשאול.

דפי טרנספר הינם שקפים עליהם ניתן להדפיס כל דבר ולהעביר אותו על ידי חימום נכון לשוקולד ואו לנשיקות מרנג.

התסכול הרב של מי שמשתמש בדפי טרנספר הוא שהתמונה לא מתנתקת למרנג, שהתמונה נמסה יחד עם השוקולד ועוד.

בפוסט הנוכחי אנסה לתת טיפים לעבודה נכונה עם דפי טרנספר על מנת להגיע למקסימום הצלחה .

הדבר הראשון והחשוב לפני שנגשים לעבודה הוא להבין שבדף טרנספר עובדים עם החלק המחוספס ולכן חשוב לבדוק שההדפסה היא בכתב ראי.

כלל חשוב נוסף, הוא שמעולם אין להניח את הדף מעל נייר אפיה או לעבוד עם תבנית חד פעמית, פשוט להניח את הדף ישירות על תבנית אלומיניום בלבד.

כאשר אנחנו רוצים להכין שוקולד ממותג בעזרת דפי טרנספר, אני ממליצה להשתמש בצימקאו ועל מנת לשפר את הטעם שלו להוסיף 2 טיפות של תמצית טעם איכותית.

עם הצימקאו מאוד קל לעבוד וקל להמיס, הכי פשוט על בן מארי ולזלף על הציור בדף, לא כאשר הבלילה דלילה מידי כלומר, לא כאשר השוקולד מאוד חם אלא לחכות מעט שיתקרר מההמסה.

אני אישית מאוד אוהבת לעבוד עם לוחות הסטנסיל של אתי דבש שמגיעים במספר עיצובים ומאפשרים זילוף מדויק של שוקולד בצורות שונות.
דף טרנספר שנה טובה, מפתח צהוב | עיצוב עוגות - הכי מתוק שיש דף טרנספר חמסה צבעונית, שנה טובה | עיצוב עוגות - הכי מתוק שיש דף טרנספר צבעוני לכוסות קינוח | שני צולפה - הכי מתוק שיש דף טרנספר, שימוש ואפיה עם דפי טרנספר | הכי מתוק שיש

שימוש נפוץ נוסף בדפי טרנספר הוא לנשיקות ממותגות.

על מנת להגיע למקסימום הצלחה עם דף טרנספר, יש מספר טיפים חשובים:

  1. להמיס את הסוכר היטב על בן מארי יחד עם החלבון תוך כדי ערבוב קל, הרבה פעמים כשלא ממיסים את הסוכר טוב התמונה לא יוצאת ברורה.
  2. האפייה של הנשיקות נעשית בחום של 800 בטורבו.
  3. יש לנתק את הנשיקות מהדף מיד כשמוציאים מהתנור.
  4. חשוב מאוד שהבלילה תהייה קשה ויציבה , בלילה שאינה יציבה תגרום לכך שהציור לא יתנתק מהדף.
  5. מצרפת מתכון מומלץ ע"י חברת "עלמה" שמייצרת דפי טרנספר:
    3 חלבוני ביצה
    250 גרם סוכר
    להמיס היטב את הסוכר על בן מארי , להעביר למיקסר ולהקציף במשך 10 דק' במהירות מקסימלית.
    להעביר בעדינות לשקית זילוף ולזלף על דף טרנספר.
    להכניס לתנור שחומם מראש על 800 טורבו לשעתיים.
    דף טרנספר לקינוחים לראש השנה | הכי מתוק שיש דף טרנספר לקינוחים לחנוכה | הכי מתוק שיש דף טרנספר לקינוחי אהבה | הכי מתוק שיש

לכל שאלה מוזמנים לפנות אליי,
אשמח לראות את התוצאות שלכם מעבודות עם דף טרנספר,
שלכם,
שני צולפה הכי מתוק שיש

הצטרפות חינם למועדון הלקוחות