עוגת ביסקוויטים משודרגת

שוב שלום לכולם,
עוגת ביסקוויטים כולם מכירים ומעטים הם אלו שלא אוהבים, השבת הזו החלטנו להכין עוגת ביסקוויטים, לשדרג אותה ולהפוך אותה למיוחדת יותר, ותאמינו או לא לטעימה הרבה יותר.

אז הנה עוד מתכון שבטוח ישמש אתכם בשבוע הקרוב בהכנה לארוחת חג השבועות, מתכון שקל מאוד להכין והכי כיף כמו תמיד לעשות זאת עם הילדים.

המתכון שלי לעוגת בסקוויטים:

מה צריך:
לתחתית:
1 וחצי חבילות ביסקוויטים שלמים
חצי כוס נס קפה ללא חלב

למלית:
500 מ"ל שמנת מתוקה
250 גר' גבינה לבנה
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

לציפוי:
50 גר' חמאה
100 גר' שוקולד מריר
2 כפות קקאו
4 כפות סוכר

אופן ההכנה:
טובלים ביסקווטים בחצי כוס נס קפה משני הצדדים ומסדרים בשתי שכבות בתבנית.
מקציפים את השמנת המתוקה אם אינסטנט פודינג וניל וברגע  שמקבלים מרקם מעט נוקשה מוסיפים את הגבינה הלבנה.
שופכים את המלית על הביסקוויטים ומשטחים לשכבה אחידה בתבנית.
מכינים את הציפוי: ממיסים 50 גר' חמאה יחד עם שוקולד מריר על בן מארי, מוסיפים 2 כפות קקאו ו 4 כפות סוכר עד לקבלת מרקם קרמי אחיד ללא גושים.
שופכים את הציפי על העוגה ומורחים על הכל לקבלת מראה אחיד.
מכניסים למקרר לקירור של שעתיים מינימום.

בתיאבון!

אם ניסתם את המתכון יותר משאשמח לראות את התוצאות מוזמנים להשוויץ בעמוד הכי מתוק שיש.

שלכם,
שני צולפה
הכי מתוק שיש
רישום חינם למועדון הלקוחות