איך להכין נשיקות מרנג מוזהבות?

פורים בפתח כולנו מחפשים רעיונות איך לשדרג את משלוח המנות, מה להוסיף ואיך לייחד?

בפוסט שלפניכם ננסה לעזור ובו נגלה כיצד להכין נשיקות מרנג מוזהבות שיכולות לשדרג את משלוח המנות אבל לא רק יכולות לגמרי לשמש גם ביתר השנה כשרוצים להפתיע ולהמם במשהו מיוחד.

לפני שאתחיל אציין שקרדיט מגיע לחתום בנשיקה- שמרית שטרית גם על התמונה וגם על הרעיון הפשוט כיצד להפוך נשיקות מרנג פשוטות לנשיקות מוזהבות הפוסט נכתב אחרי לייב שלה בפייסבוק על הכנת נשיקות כסף או זהב.

 

אז קודם כל המתכון למרנג. ישנם המון מתכונים לנשיקות ואם אתם רגילים למתכון שלכם אז הישארו איתו. בכל אופן אני מפרטת מתכון שלי אישית תמיד מצליח:
נחמם תנור לחום של 70 מעלות
4 חלבונים
1 כוס אבקת סוכר

במיקסר על מהירות הכי גבוהה מציפים את החלבונים יחד עם כוס אבקת סוכר למשך 10 דקות לפחות עד לקבלת מרנג יציב וחזק.

ועכשיו לטוויסט הזהב: על מנת להפוך את הנשיקות שלנו לנשיקות מוזהבות יש לצבוע את המרנג בצבע מאכל חרדל דיג'ון. את המרנג ניתן לצבוע בקערה נפרדת אך לקפל בזהירות כדי לא לשבור את המרנג.
במידה ורוצים להכין נשיקות כסופות נצבע את המרנג בצבע מאכל אפור.

נזלף את הנשיקות על גבי נייר אפייה בתבנית המתאימה לכך. ולפני הכניסה לתנור נשפריץ על הנשיקות ספריי אבקה זהב אבקת כוכבים/אבקת פיות.
** שימו לב נרסס באבקה לפני ההכנסה של המרנג לתנור***

נאפה למשך 3 שעות עד שהמרנג מתקשה ומתייצב.

רוצים לשתף אותנו בתוצאה שלכם?
רוצים לשתף אותנו במתכון משלכם?
מוזמנים לשלוח לנו לכתובת מייל:
sugarcakes4u@gmail.co

 

שיהיה לכולנו פורים שמח, מבדח והכי מתוק שיש,
שני צולפה

 

שתפו באהבה

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גלילה למעלה