אם אין לחם תאכלו פנקייקים…. מתכון לפנקייק כשר לפסח

פסח… פסח.. פסח.. מה לא נאמר על החג הזה? ותמיד הדיון הוא סביב מה אפשר לאכול.

אז השנה בניגוד לשנים קודמות החלטנו לגוון מהמצה המטוגנת ולתת לילדים עוד אופציות של מאכלים אהובים גם בפסח, בגרסת הכשל"פ.

אחת מתוצאות החיפוש באינטרנט העלתה מתכון חביב וקליל, של ניקי ב. המושלמת,  – פנקייק כשר לפסח.

וכמו תמיד כשאני מוצאת מתכון מנצח אז חייבת לחלוק אתכם אז הנה לפניכם המתכון – פנקייק כשר לפסח, ובאופן מפתיע הם גם טעימים.

 

 

מה צריך:
2 ביצים
1/4 כוס סוכר
3/4 כוס חלב/מיץ תפוזים
1 כוס קמח מצה

אופן ההכנה:
1. לערבב היטב 2 ביצים עם 1/4 כוס סוכר.
2. להוסיף את החלב/מים.
3. להוסיף קמח מצה, ולערבב עד לקבלת תערובת אחיד ולא נוזלית מידי.
4. לחמם מחבת עם מעט חמאה, לצקת את הבלילה לפי גודל הפנקייק שרוצים עיגולים קטנים או גדולים.
5. שימו לב קמח המצה שותה את הנוזלים ויכול להיות שהבלילה תהפוף סמיכה תוך כדי הכנה, אל דאגה פשוט הוסיפו מעט מים עד לחזרת הבלילה למרקם הרצוי.

בתיאבון וחג שמח!!

אם גם לכם יש מתכון מנצח לפסח, אחד כזה שאתם לא עוברים את החג בלעדיו מוזנים לשתף אותנו והמתכון שלכם יפורסם אצלנו בבלוג.

שלכם,
שני צולפה

שתפו באהבה

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גלילה למעלה