בראוניז שוקולד ריבת חלב

השבוע הילדים ביקשו להכין קינוח שוקלדי, ואני כהרגלי חיפשתי משהו חדש שמעולם לא הכנו, שיהיה טעים ומיוחד. בראוניז הוא שוקולדי וטעים תמיד והתוספת הייתה ריבת  חלב משובחת.
התוצאה ההורסת והטעימה היא עוגת בראוניז שוקולד ריבת חלב.

היתרון הגדול של עוגת בראוניז הוא דחיסות השוקולד, כל ביס מרגיש כמו קוביית שוקולד. הפעם שילבנו גם בכל חתיכה ריבת חלב מה שהפך את הביס לטעיםם הרבה יותר.
כרגיל במתכונים שאני במעלה בבלוג קל ומהיר להכנה.
אז מה צריך?
200 גר' שוקולד מריר משובח
120 גרם חמאה
1 כוס ריבת חלב
1/2 כוס סוכר
1 כוס קמח
3 ביצים
1/4 כוס קקאו

אופן ההכנה:
1. ממיסים במיקרוגל בפולסים של 20 שניות את השוקולד יחד עם החמאה עד לקבלת תערובת אחידה.
2. נוסיף את הקקאו ואת הביצים בהדרגה אחת אחרי השנייה ונמשיך לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. נוסיף חצי כוס סוכר וכוס קמח, ונמשיך לערבב.
4. ניצוק בתבנית משומנת כחצי מהתערובת, ועליה ניצור בעזרת כפית תלוליות של ריבת חלב מפוזרות .
5. ניצוק את יתרת הבלילה מעל, ושוב תלוליות של ריבת חלב מפוזרות.
6. ניקח סכין וניצור איתו בעדינות שמיניות בבלילה על מנת לערבב עוד יותר את הרבית חלב.
7. נכניס לתנור לחום של 180 מעלות ל 35 דק'.

ההנאה מובטחת כבר מהביס הראשון.
תהנו!!
שלכם,
שני צולפה
הכי מתוק שיש – המקום בו אהבה ואפייה נפגשים

שתפו באהבה

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גלילה למעלה