גלידה ביתית הכי פשוט שיש

מהיום גלידה מכינים בבית.

אתם קובעים מה נכנס ומה לא, אתם קובעים את הטעם, הקישוטים והכל בעבודה של 10 דק' בלבד!

הקיץ כבר לגמרי כאן וזה הזמן לשתף אתכם במתכון להכנה גלידה ביתית.

הנה המתכון שיצנן וימתיק לכם את הקיץ

מה הצריך:
750 מ"ל שמנת מתוקה אני מממליצה על שמנת צמחית כיוון שמסת החמר היא גדולה יותר.
250 גר' חלב מרוכז.
תמציות טעם לפי בחירה אישית: קפוצ'ינו, ליצ'י, תות שדה, דבדבן, נוטלה, עוגת גבינה, פינה קולדה, קוקוס, וניל, קיווי, בננה, פונץ' בננה, ריבת חלב, נוגט, אגוזי לוז, מנגו, אננס, פסיפלורה, קולה ועוד.
ממרחים על פי בחירה אישית: אננס, תות, אמרנה, סינקרס, קינדר, לוטוס, דבדבן, נוגט, קוקוס, לימון, פררו, פיסטוק ועוד.

אופן ההכנה:
1. מכמות החומרים שרשומה למעלה יוצאת מסה ל 3 טעמים שונים של גלידות.
אנחנו בחרונו להכין גלידת דבדבן, גלידת וניל עוגיות, גלידת קינדר ביאנו.
2. את השמנת מקציפים עד לקבלת מרקם של קצפת יציבה וגבוהה.
3. לקראת סוף הערבוב מוסיפים את החלב המרוכז.
מערבבים או ידנית או דקה נוספת במיקסר במהירות איטית יותר, עד לקבלת תערובת אחידה.
4. את התערובת מחלקים ל 3 קערות שונות, כל קערה תהיה טעם אחר.
5. נתחיל עם הווניל עוגיות (באותו אופן ניתן לבחור בכל טעם אחר) נוסיף 15 טיפות של תמצית טעם וניל צרפתי משובחת ונערבב היטב.
אל התערובת גם נוסיף עוגיות אוראו שריסקנו לפני ונערבב היטב. נכניס לתוך קופסא ולמקפיא ל 7 שעות לפחות.
6. נעבור להכנת הגלידה השנייה דובדבן: נערבב לתוך תערובת השמנת מלית דובדבנים שתיתן לנו גם צבע וגם טעם.
נערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה נכניס לקופסא ולמקפיא שוב ל 7 שעות מינימום.
7. מהתערובת השלישית נכין גלידת קינדר ביאנו: נוסיף אל תערובת הקצפת ממרח קינדר ביאנו קראנץ' עד לקבלת הטעם הרצוי לנו.
על מנת לצבוע את הגלידה בצבע חום המזכיר קינדר נמיס 50 גר' שוקולד מריר ונערבב יחד עם התערובת.

באותו האופן שאנחנו הכנו את הגלידות שלנו אתם יכולים להכין את הטעם שאתם אוהבים ומתחברים אליו. לא ציינתי את כמויות המליות שערבבנו כי זה נתון לטעמו של כל אחד, ממליצה להתחיל ב 3 כפות להמשיך או להפסיק במידת הצורך לפי הטעם.
בחנות שלנו תוכלו למצוא מגוון ממרחים, מליות ותמציות טעם שיהפכו את הגלידות שלכם למקצועיות וטעימות במיוחד ב10 דק' עבודה.

מאחלת לכולנו קיץ נעים ומתוק,
שני צולפה
הכי מתוק שיש – המקום בו אהבה ואפייה נפגשים

 

שתפו באהבה

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גלילה למעלה