דונטאס אפויים ב 5 דק הכנה

חנוכה בפתח ומה עושים כשהילדים לוחצים על הכנת סופגניות ואני עדיין לא ומוכנה נפשית לריח הטיגונים???
מכינים מאפינס וניל בתבנית דונטאס !!

מי שמכיר אותי יודע שאני את הטיגונים בחנוכה דוחה ככה האפשר ומעדיפה לפנות לאחת מהקונדיטוריות המוכשרות בעיר, מאשר לחמם סיר שמן במטבח שלי. והנה שישי בצהריים, שבוע לפני חנוכה, כל האוירה בחנות חנוכה, הילדים מבקשים גם הם דונאטס באחד מהציפויים השווים שיש בחנות מה עושים??
אופים מאפינס וניל עסיסיים בתבנית סילקון בצורת דונאטס!!

התוצאה הייתה טעימה ועברה במבחן הילדים ולכן משתפת גם אתכם, כל מיש שנגד הטיגונים של חנוכה ומחפש דרך קיצור זה המתכון בשבילכם!

מה צריך? (מתכון ל 12 דונאטס)
2 ביצים
1/2 כוס סוכר
8 טיפות תמצית טעם וניל
100 גרם חמאה מומסת
2 כוסות קמח
10 גרם אבקת אפייה (שקית)
1 כוס חלב
קורט מלח

לציפוי: שוקולד מריר, קרם קרמל, פונדנט או כל דבר אחר שאוהבים.

אופן ההכנה:
1. נתחיל בהקצפה של הביצים עם הסוכר במיקסר במהירות גבוהה.
2. לאחר שקיבלנו קצף צהבהב נוסיף את החמאה ותמצית הטעם.
3. נמשיך לערבב עוד כדקה. נוריד את המהירות ונוסיף את הקמח, אבקת האפייה, קורט מלח.
4. בהדרגה נוסיף את כוס החלב.
5. לאחר שקיבלנו תערובת אחידה, נעביר לשקית זילוף, ונזלף לתוך שקעי הדונטאס בתבנית עד לגובה של 3/4 בכל שקע.
6. נכניס לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות ל 25 דק או עד שהדונטאס משחימים.
7. לאחר הדונטאס יצאו מהתנור נעביר לצלחת לצינון.
8. נמיס שוקולד מריר/פונדט/קרם קרמל או כל ממרח אחר שאוהבים ונטבול את החלק העליון של הדונטאס.
בשלב זה ניתן לקשט בסוכריות/מרשמלו/שוקולד מגורד ועוד.

הכנתם את המתכון??
שתפו אותנו!

יש לכם שאלה??
שאלו אותנו!


מאחלת לכולנו חנוכה שמח מלא השמחה ואור!!
שני צולפה
הכי מתוק שיש








שתפו באהבה

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גלילה למעלה