הקינוח הכי קייצי שיש – ג'לי אבטיח

קיץ, שמש, ים ו…. אבטיח!!
אבל הפעם שדרגנו את האבטיח וקבלנו את הקינוח הכי קייצי שיש.

סלט פירות בתוך אביטח עטוף בג'לי מתוק וטעים. כל כך פשוט, כל כך קל, והכי הכי קייצי ומיוחד.
ומכאן רק נשאר לנו להתחיל במתכון!

מה צריך?
חצי אבטיח.
500 מ"ל מים קרם
750 מ"ל מים רותחים
3/4 כוס סוכר
4.5 כפות ג'ליטין מקצועי
תמצית טעם סלט פירות
פירות העונה

אופן ההכנה:
1. ראשית נרוקן היטב את האביטח מתוכנו ונגרד כמה שניתן את הקליפה מכל השאריות האדומות.
2. נערבב 500 מ"ל מים קרים עם 4.5 כפות ג'לטין מקצועי. נשרה למשך 20 דק בטמפ החדר. אנחנו השתמשנו בג'לטין של מלכת הג'לי וממליצים בחום.
3. בקערה נפרדת נערבב 3/4 כוס סוכר עם 750 מ"ל מים רותחים עד להמסה מוחלטת של הסוכר.
4. נחתוך את הפירות שבחרנו לריבועי כמו בסלט פירות, ונשפוך לתוך חצי האביטח המרוקן. חשוב לציין: פירות טרופיים ניתן להשתמש רק מקופסאת שימורים.
5. לאחר שהמים נספגו בג'לטין ונוצרה מסת ג'לטין נאחד בין 2 הקערות (הג'לטין והמים הרותחים) ונערבב היטב.
6. נוסיף 11 טיפות של תמצית טעם בטעם סלט פירות ונמשיך לערבב עוד מעט.
7. ניצוק את כל הנוצלים לתוך חצי האבטיח שמלא בסלט פירות שלנו ונכניס למקרר ל7 שעות לפחות.

בתיאבון!!!

אם אהבתם את המתכון וניסתם בבית נשמח שתשתפו אותו!
שני צולפה
הכי מתוק שיש





שתפו באהבה

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גלילה למעלה