חוסלה לפני שהצלחנו לצלם – עוגת שוקולד לפסח

מי אמר שאין קינוחים טעימים בפסח קבלו מתכון של עוגת שוקולד לפסח שגם קל להכנה וגם טעים לאכול.

 

שלום לכולם וחג שמח!
מי שמכיר אותי, וקצת עוקב אחרי יודע שהילדים שלי הם חלק בלתי נפרד מהמטבח שלי.
אני מאוד אוהבת לשלב אותם בבישול ובעיקר באפייה, מתייעצת תמיד לפני כל עוגה שאני רוצה לאפות, תמיד בוחרים יחד והכי חשוב תמיד מוצאת לכל אחד תפקיד בהכנה של העוגה.

עוגת שקולד לפסח

גם המתכון הזה של עוגת שוקולד  לפסח, הוא מתכון קל ופשוט , אצל חלק מכן הילדים יוכלו אף להכין לבד ואצל החלק האחר הילדים יכולים להיות שותפים פעילים בעשייה.
המתכון אינו דורש מיקסר או מערבל את כל ניתן לערבב באופן ידני.
אצלנו העוגה חוסלה עוד לפני שהספקתי לצלם כמו שצריך:

מה צריך:
3 ביצים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1.5 כוסות קמח שקדים
1/3 כוס קוקוס טחון
4 כפות גדושות של קקאו
3/4 כוס מים
1 כפית שטוחה אבקת אפייה

לציפוי:
100 גר' שוקולד מריר
מעט ברס- אגוזי לוז טחונים לקישוט.

אופן ההכנה:
לערבב בקערה היטב את הביצים, הסוכר, השמן והמים לתערובת אחידה.
בקערה נפרדת לערבב קמח שקדים, קקאו, קוקוס, ואבקת אפייה.
לאחד בין שתי הקערות ולערבב היטב.
לצקת את הבלילה לתבנית אינגלייש קייק משומנת.
להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל 45 דק' או עד שקיסם יוצא יבש.

לאחר שהעוגה מתקררת, להמיס במיקרוגל 100 גר' שוקולד מריר ולמרוח על העוגה, ועליו לפזר כל קישוט שרוצים אנחנו בחרונו באגוזי לוז גרוסים.

תהנו!
וחג פסח שמח!
שני צולפה
הכי מתוק שיש – המקום בו אהבה ואפייה נפגשים

שתפו באהבה

2 מחשבות על “חוסלה לפני שהצלחנו לצלם – עוגת שוקולד לפסח”

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גלילה למעלה