כשבחוץ קר בפנים סחלב!!

אוהבים חורף?גם אם לא מה יותר כיף מלהיות בבית עם האהובים עלינו כשבחוץ קר…..
אז הבטיחו לנו סופ"ש קריר ואין יותר מנחם ומפנק מכוס משקה סחלב חם עם קינמון, אגוזים וקוקוס כשבחוץ קר.

נכון אני יודעת שיש היום המון תערובות מוכנות להכנת סחלב, אבל מה יותר כיף מלהכין הכל לבד בבית מאפס, כשאתם שולטים במרכיבים, בסוכר ובחומרים שנכנסים פנימה.
אז אחרי ההקדמה המבטיחה הזאת הזאת בואו נתחיל!

מה צריך??
1 ליטר חלב
2 כפות סוכר
4 כפות קונפלור
1 כף סוכר וניל
4 טיפות של מי ורדים

אופן ההכנה:
1. לתוף סיר ניצוק את החלב, שליש כוס נשאיר בצד לצורך המסה של הקונפלור.
2. נביא את החלב לרתיחה, נוסיף סוכר וסוכר וניל.
3. בשליש הכוס הנותר נמיס ונערבב היטב 4 כפות קונפלור.
4. נוסיף את החלב עם הקונפלור לסיר, ונמשיך לערבב עד שהחלב מסמיך.
5. נטפטף 4 טיפות של מי ורדים.
6. נוריד מהאש וניצוק לתוך קעריות, כוסות.
7. ניתן לקשט עם קינמון, קוקוס, אגוזים ועוד.

מאחלים לכולנו,
חורף חמים ונעים!!

שלכם,
שני צולפה
הכי מתוק שיש



שתפו באהבה

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גלילה למעלה