מגנום לחורף קר

מי אמר שאי אפשר לאכול מגנום בחורף??? תבנית סילקון איכותית למגנום מתאימה גם להקפאה וגם לאפייה ולכן אפשר להכין איתה עוגת שוקולד משוחתת, לצפות בשוקולד וקיבלנו מגנום חורפי וטעים.

המתכון יכול להיות כל עוגת שוקולד, בראוניז, מאפינס שאתם אוהבים. האפייה תעשה בתבנית בצורת מגנום והביס יהיה שוקולדי ומתוק. אני בחרתי לשתף אתכם במתכון של בראוניז שכבר עלה פה בבלוג בעבר, וכמובן שאפרט על סוד הציפוי הקראנצ'י של המגנום. בואו נתחיל!!

מה צריך?? (מתכון ל 8 מגנומים גדולים)
לבראוניז:
180 גרם שוקולד מריר איכותי .
100 גרם חמאה.
35 גרם קקאו איכותי
3 ביצים
1/3 כוס אספרסו
150 גרם אבקת סוכר
200 גרם קמח

לציפוי השוקולד:
200 גרם שוקולד שאוהבים מריר/חלב/לבן
85 גרם חמאת קקאו

אופן ההכנה:
1. בקערה נשים 180 גרם שוקולד מריר, 100 גרם חמאה, ונמיס במיקרוגל בפולסים של 10 שניות עד להמסה מולחטת.
2. תוך כדי עירבוב נוסיף לתערובת את הביצים אחת אחת.
3. נוסיף קמח,קקאו, סוכר ונערבב היטב.
4. לבסוף נוסיף בהדרגה את האספרסו.
5. ניצוק בעזרת כף את התערובת לתבנית מגנום. אין צורך לשים את המקלות מראש אלא רק אחרי האפייה.
6. נכנסי לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל 20 דק בלבד.
7. לאחר צינון המגנומים, ננעץ בכל אחד מהם מקל ארטיק.
8. נכין את הציפוי. הסוד בציפי מתפצפץ בפה וקראנצ'י הוא בחמאת הקקאו אותה נמיס יחד עם השוקולד.
9. נכניס לתוך כלי צר וגבוה (רצוי כוס גבוהה, כד וכו') 200 גרם שוקולד שאוהבים ו 85 גרם חמאת קקאו ונמיס יחד עד לעירבוב מושלם.
10. כעת נטבול את המגנום בשוקולד עד לכיסוי מלא.

את המגנום ניתן לקשט במגוון סוכריות וקישוטי שוקולד לפי הטעם.
מקווה שאהבתם!!

שני צולפה,
הכי מתוק שיש

שתפו באהבה

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גלילה למעלה