מושלגות שקדים ללא גלוטן

עוגיות טעמיות, מתכון פשוט, 4 מצרכים בלבד, מתכון ללא גלוטן. נשמע מבטיח?

 

כמו בכל סופש גם השבוע התחבטתי איזה מאפה להכין לצד הקפה של שבת בבוקר, כשלפתע נתקלתי במתכון הקליל הזה, ובקריאה שנייה נפל האסימון שהמתכון גם ללא קמח אז בכלל חגיגה.

בשביל העוגיות האלו כל מה שתצטרכו אז 4 מצרכים בלבד, אופן ההכנה פשוט, המתכון ללא גלוטן, והטעם לצד הקפה או התה והבוקר יאמממממממממממי…..
עוגיות שקדים מושלגות התחלנו!

מה צריך?
2 כוסות שקד מולבן טחון
1/2 כוס אבקת סוכר
1 ביצה
1/2 כפית אבקת אפייה

לציפוי: אבקת סוכר

אופן ההכנה:
1. טורפים את הביצה טוב טוב בקערה עד שמתחיל להתקבל קצף.
2. מוסיפים לקערה 2 כוסות קמח שקדים, 1/2 כוס אבקת סוכר, 1/2 כפית אבקת אפייה ומערבבים עד לקבלת בצק.
3. בקערה נפרדת שופכים מעט אבקת סוכר.
4. יוצרים מתערובת הבצק כדורים קטנים, מועכים מעט וטובלים באבקת סוכר.
5. מסדרים בתבנית ומכניסים לתנור לחום של 180 מעלות ל 12 דק.

תהנו!!

ניסתם את המתכון ואתם רוצים לשתף?
יש לכם גם מתכון מנצח שתרצו חלוק בבלוג שלנו?
מוזמנים לפנות אלינו באמצעות עמוד הפייסבוק או במייל.

שלכם,
שני צולפה,
הכי מתוק שיש 

 

 

 

שתפו באהבה

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גלילה למעלה