עוגיות מושלגות מושחתות והכי מתוקות שיש

שוקולד הוא אחד החולשות שלי ושל רבים מסובבי. את הסופש האחרון פתחנו בהכנת עוגיות שוקולד מושלגות מפוצצות בשוקולד איכותי וטעים!!

הכי כיף לשתות את הקפה של שבת עם איזה עוגייה פריכה, מתוקה שנמסה בפה.
במקרה הזה אני לא בטוחה שיישארו לכם עוגיות לשבת כי פשוט אי אפשר להפסיק לאכול את העוגיות האלו ברגע שהן יוצאות מהתנור.

המתכון המקורי הוא של האחת והיחידה קרין גורן אותו ניתן למצוא ברשת. אני עשיתי בו שינוי קל מאוד והנה הוא לפניכם:

מה צריך??
50 גרם חמאה
400 גרם שוקולד מריר איכותי
1 כוס שקד מולבן טחון
3/4 כוס קמח
1 כפיות אפייה
1/2 כוס סוכר
3 ביצים
3 כפות חלב
אבקת סוכר לציפוי

אופן ההכנה:
1. נמיס 50 גרם חמאה יחד עם 400 גרם שוקולד מריר.
2. נקציף לקצף לבן 3 ביצים וחצי כוס סוכר.
3. נקפל אל תערובת הביצים מוקצפות את השוקולד, קמח, אבקת אפייה, שקד מולבן, חלב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. את התערובת נכניס למקרר ל 4 שעות לפחות על מנת שתתקשה ונוכל ליצור ממנה כדורים.
5. לאחר 4 שעות, ניצור כדורים מהתערובת וכל כדור נגלל בתוך צלחת מלא אבקת סוכר. נשטיח את הכדורים ונסדר במגש.
6. נכניס לתנור לחום של 180 מעלות ל 8 דקות.

מקווה שאהבתם אצלנו זה הפך להיות מתכון קבוע גם באמצע שבוע!
מוזמנים לשתף אותי בתוצאות.
שלכם,
שני צולפה
הכי מתוק שיש

 

שתפו באהבה

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גלילה למעלה