עוגת ביסקוויטים משודרגת

כמו תמיד נהנית לשתף אתכם בקינוח השבת שלנו והפעם עוגת ביסקוויטים משדורגת בשכבת ג'לי תותים. אופן ההכנה והמתכון המדוייק כאן לפניכם.

שבוע טוב לכולם,
משתדלת להפוך זאת להרגל ולשתף אתכם מידי שבוע בקינוח השבת שלי והפעם עוגת ביסקוויטים משדורגת.
אני חייבת לספר שמה שמדרבן אותי להמשיך הוא התמונות שלכם, התוצאות שלכם בשימוש במתכונים שמתפרסמים כאן בלוג תמשיכו כיף לראות זה מחמם את הלב!
ולעניינו, הפעם הכנו עוגות ביסקוויטים משדורגת כקינוח לשבת, שדירגנו את עוגת הביסקוויטים המוכרת בשכבת ג'לי תותים ותותים טריים.

מה צריך:
1 חבילת ביסקוויטים
1 כוס חלב
 תמצית טעם תות שדה
250 מ"ל שמנת מתוקה
250 גר' גבינה לבנה
4 כפות אינסטננט פודינג וניל
500 גר' תותים
ג'לי תותי של מלכת הג'לי מוכן לפי הוראות יצרן

אופן ההכנה:
1. נתחיל בהכנת הקצפת: נקציף שמנת מתוקה עם 4 כפות אינסטנט פודינג וניל, נוסיף גם 250 גר' גבינה לבנה, נוסיף כ 3-4 טיפות תמצית טעם תות שדה.
2. נשפוך לקערה כוס חלב בתוספת תמצית טעם תות שדה. נטבול את הביסקוויטים בחלב ונסדר בתבנית כשכבה ראשונה של העוגה.
3. נשפוך על שכבת הביסקוויטים הראשונה מחצית מקרם השמנת המתוקה, ונכנסה בשכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב, ושוב נכסה ביתרת השמנת המתוקה.
4. נכניס את העוגה להקפאה למשך שעתיים- שלוש לפחות לפני שנכין את שכבת הג'לי.
5. נחתוך את התותים לפרוסות. נכין את הג'לי לפי הוראות היצרן, נצנן מעט מקרר לפני שאנחנו יוצקים אותו מעל העוגה.
6. נפזר את התותים בצורה אחיד על העוגה, וניצוק את הג'לי שהצטנן מעט במקרר אך עדיין נשאר נוזלי על העוגה.
7. נחזיר למקרר לשעתיים נוספות.
8. את העוגה ניתן להכין באותה השיטה עם כל פרי שאוהבים: משמש, אפרסק, אננס.
בתיאבון!!

מקווה שנהניתם ושמכאן אתם יוצאים ליישם,
אני אשמח מאוד לראות את התוצאות שלכם כאן בתגובה בפוסט או בקבוצה הפייסבוק הבית הכי מתוק שיש.

שלכם,
שני צולפה
הכי מתוק שיש המקום בו אהבה ואפייה נפגשים.

שתפו באהבה

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גלילה למעלה