עוגת גבינה פירורים אפשר גם בקינוחי כוסות

אז מה עם שבועות רק בעוד שבוע, עוגת גבינה פירורים תמיד כיף לאכול. אז הפעם הכנו אותה בגרסה הקלילה ובכוסות קינוח – קבלו את הגרסה שלנו.

עוגת גבינה פירורים אפשר להכין בגרסה הקלאסית כעוגה ואפשר להכין גם כקינוחי כוסות. כך או כך זו העוגה הכי קלילה והכי טעימה שיש. אז קבלו את הגרסה הקלילה שלנו לעוגת גבינה פירורים ללא אפייה בכוסות קינוח.

אז מה צריך?
לשכבת הפירורים: 250 גרם ביסקוויטים מפוררים
100 גרם חמאה רכה
לשכבת בגבינה: 1 מכל של שמנת מתוקה 250 מ"ל
500 גרם גבינה לבנה
1 גביע שמנת חמוצה
1/4 כוס סוכר
4 כפות אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה: 1. במעבד מזון נטחן את הביסקווטים לתערובת פירורית. אל התערובת נוסיף את החמאה המומסת.
2. נרפד כל כוס בשכבה של פירורי ביסקוויטים ונכניס למקפיא עד שנסיים להכין את תערובת הגבינה.
3. במיקסר נקציף מיכל של שמנת מתוקה + 4 כפות אינסטנט פודינג וניל. נוסיף בהדרגה 1/4 כוס הסוכר, 500 גרם גבינה לבנה, ושמנת החמוצה עד לקבלת תערובת אחידה.
4. בעזרת כפית/שקית זילוף ניצוק שכבה של בלילת גבינה בכוסות הקינוח, ננער טיפה על מנת ששכבת הגבינה תהיה ישרה.
5. את שארית הפירורים נפזר מעל שכבת הגבינה בכל כוס.
6. נכניס למקרר ל 4 שעות לחות לפני ההגשה.

שיהיה לכולנו חג שבועות שמח והכי מתוק שיש,
כאן בשבילכם,
שני צולפה
הכי מתוק שיש – המקום בו אהבה ואפייה נפגשים

שתפו באהבה

4 מחשבות על “עוגת גבינה פירורים אפשר גם בקינוחי כוסות”

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גלילה למעלה