עוגת שוקולד הכי פשוט שיש הכי טעימה שיש

"פשוט זה לפעמים הכל…"

משפט שלגמרי מתאר את עוגת השוקולד הזאת. פשוטה, קלה להכנה וטעימה בטירוף.

כמובן שלמתכון הוספתי את השדרוג שלי והוא קרם גאנש פררו רושה Home Made ששדרג את הטעם אף יותר.

יום שישי, שוברת את הראש איזה עוגה להכין לשבת, ואז פשוט הוא מופיע לפני מתכון לעוגת שוקולד שנראית פשוטה ומהירה להכנה. חושבת לעצמי: "מה זהו? עוגת שוקולד?…." והנה עוד הברקה במקום קרם שוקולד רגיל ומוכר נצפה בקרם פררו רושה.
התוצאה מופלאה! טעימה! הילדים היו בעננים והנה עוד שבת עברה…..

מה צריך?
1.5 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
1.5 כפיות אבקת אפייה
4 כפות קקאו
125 גרם חמאה רכה
50 גרם שוקולד מריר איכותי
5 כפות חלב
2 כפות שקדים טחון

לרוטב שוקולד:
4 כפות קרוקנט אגוזי לוז – ברס
200 גרם שוקולד מריר איכותי

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים תבנית קוטר 24 או מלבנית 20*30.
2. מקצפים סוכר יחד עם חמאה לתערובת קרמית לבנה אחיד, מוסיפים בהדרגה את הביצים וממשיכים להקציף.
3. בקערה נפרדת מנפים קמח, קקאו, אבקת אפייה, שקד טחון.
4. מוסיפים למיקסר את תערובת החומרים היבשים.
5. מוסיפים 5 כפות חלב, ממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
6. מורידים את המהירות ומוסיפים את השוקולד המריר.
7. מעבירים את התערובת לתבנית ומכניסים לתנור ל 35 דק'.
8. מכינים את קרם השוקולד: ממיסים על בן מארי שוקולד מריר, ברגע שכל השוקולד נמס, מורידים מהגז ומוסיפים את אגוזי הלוז.
9. יוצקים את הקרם על העוגה ומקשטים לפי הטעם.

בתיאבון!

** גם לכם יש מתכון לעוגה פשוטה וטעימה שאתם רוצים לחלוק איתנו?
מוזמנים לשלוח לי למייל יחד עם תמונה והמתכון יפורסם בבלוג הכי מתוק שלנו עם קרדיט מלא עבורכם.
sugarcakes4u@gmail.com

שלכם,
שני צולפה
הכי מתוק שיש

 

 

 

 

 

שתפו באהבה

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גלילה למעלה