עוד מתכון קינוח לפסח והפעם פאי קוקוס

רובנו התחלנו לאפות בזכותה, בזכות המתכונים שלה, הקלים והנגישים, אז הנה עוד מתכון כזה של קינוח לפסח מבית היוצר של קרין גורן.

האתגר הגדול הפסח הזה היו הקינוחים. אני מודה שאף שנה לא התאמצתי לאפות, פסח תמיד היה עבורי הפסקה מאפיית העוגות העבודה היומיומית. אבל היום כשביום יום אני מנהלת חנות לאביזרי אפייה, חזרה אליי האהבה והתשוקה לאפות במטבח גם בפסח, ואתם נהנים לקבל עוד מתכון של קינוח לפסח הפעם פאי קוקוס של קרין גורן.

אז מה צריך:

לבסיס:

3 חלבונים
3/4 כוס סוכר
3 כוסות קוקוס

למילוי:

חצי כוס שמנת מתוקה/חלב קוקוס
כוס ממרח שוקולד אגוזים כשר לפסח
3 חלמונים

לציפוי:

רבע כוס שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד מריר

אופן ההכנה:

לערבב (אין צורך להקציף) 3 חלבונים, 3/4 כוס סוכר, 3 כוסות קוקוס לתערובת אחידה.
לשמן תבנית פאי, ולרפד את התבנית בתערובת הקוקוס.
בקערה אחרת לערבב, חצי כוס שמנת מתוקה, כוס ממרח שוקולד. לרכך במיקרוגל כחצי דקה ולערבב לתערובת אחידה.
להוסיף לתערובת את החלמונים ששמרנו ולערבב היטב.
לצקת את תערובת המילוי לתבנית, על תחתית הקוקוס ולאפות במשך חצי שעה בחום של 180 מעלות.

חשוב לדעת:

אחרי 30 דק' העוגה אינה אמורה להיות אפויה לגמרי אלה במצב עדיין רוטט היא תתייצב במקרר.
להכנת הציפוי יש לחמם רבע כוס שנת מתוקה יחד עם 100 גר' שוקולד מריר, לערבב לתערובת אחידה.
את הציפוי יש לצקת על העוגה לאחר שהצטננה מעט.
יש להכניס למקרר לקירור של שעתיים לפחות לפני החיתוך.

שיהיה המשך חג שמח,
שני צולפה
הכי מתוק שיש

שתפו באהבה

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גלילה למעלה