פאי שוקולד מהיר וטעיםםםםםםם

באמת שזו הייתה העוגה הכי קלה שהכנתי, קיצרתי תהליכים בעזרת מוצרים איכותיים מהחנות והתוצאה פאי שוקולד משובח ומצויין  קבלו את הגרסה שלי.

סוף השבוע הגיע, ובמירוץ החיים לא תמיד יש לנו זמן לעשות את כל מה שתכננו. אצלי התכניות היו לאפות יחד עם הילדים עוגת גבינה כהכנה לשבועות, בפועל המציאות התפספס לנו, ודחינו את עוגת הגבינה לשבוע הבא. ובכל זאת יום שישי זה זמן האיכות שלנו במטבח מכינים יחד קינוח אז מה מכינים??
פאי שוקולד, אני מציעה והם קופצים על המציאה, יש אפילו את כל המצרכים בבית (ובמקרה שלנו בחנות הכי מתוקה שיש) אז גם לסופר לא צריך לקפוץ.

אז כן זו נראית עוגה של שעות הכנה, והטעם מושלם. בפועל 10 דק', איך??

לבסיס הפאי:
הגרסה המקוצרת שלי : בסיס פאי מוכן קוטר 24
הגרסה הארוכה יותר:
150 גר' ביסקווטים פתי בר
2 כפות סוכר
75 גרם חמאה רכה

למלית:
200 גרם שוקולד מריר מומס בגרסת החלבי ניתן להשתמש בשוקולד חלב או בשוקולד בלונדי.
250 מל' שמנת להקצפה בגרסת הפרווה שמנת צמחית
4 כפות אינסטנט פודינג וניל

לקישוט:
קוקוס קלוי
שבבי שוקולד מריר

אופן ההכנה:
1. במידה ומכינים את הבסיס יש לטחון במעבד מזון את הביסקוויטים יחד עם 2 כפות סוכר ו 75 גרם חמאה לתערובת אחיד ופירורית.
לרפד תבנית פאי קוטר 24 במלית ולהכניס למקפיא.
במידה ובחרתם בגרסה הקצרה יש להכין את הבסיס המוכן למילוי.
2. בינתיים נכין את המילוי: נמיס את השוקולד המריר במיקרוגל, במיקסר נקציף 250 מ"ל שמנת מתוקה ו4 כפות אינסטנט וניל לקצפת.
כשהקצפת מוכנה נוסיף את השוקולד המומס עד לקבלת תערובת אחידה ליצירת גאנש מוקצף.
3. ניצוק את מלית הגאנש המוקצף אל בסיס הפאי לשכבה אחיד.
4. נעטר מסביב עם קוקוס קלוי ובמרכז העוגה עם שבבי שוקולד מריר.
5. נכניס למקרר ל 4שעות לפחות.

שיהיה בהצלחה ובתיאבון!!
שני צולפה
הכי מתוק שיש המקום בו אהבה ואפייה נפגשים

 

שתפו באהבה

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גלילה למעלה