קינוח קוקוס ושוקולד ללא אפייה – כשר לפסח

סוגיית הקינוחים בפסח היא בהחלט לא פשוטה, וקינוח לארוחת החג שצריך להיות גם פרווה בהחלט לא מקל על הבחירה. אז אחרי שניסינו מספר מתכונים לפני פסח לקינוחים, שאינם מצריכים קמח, בחרנו שניים מנצחים אחד פרווה בפוסט שלפניכם והשני חלבי בפוסט נפרד.

פסח או לא פסח, השילוב של קוקוס ושוקולד הוא שילוב מנצח, אז קבלו מתכון לעוגת שוקולד וקוקוס שלא מצריכה אפייה, שכיף לאכול כל השנה אך גם כשרה לפסח.

מה צריך:
270 גרם קוקוס טחון
250 מ"ל שמנת צמחית
100 גרם שוקולד מריר
כף שמן
2 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה:
1. ממסים בקערה 50 גרם שוקולד, וכ 10 כפות שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת אחיד.
2. לתערובת השוקולד שמנת מוסיפים כוס וחצי קוקוס, וכף אבקת סוכר ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
3. מרפדים תבנית איינגליש בעיסה שקיבלנו וממשיכים.
4. ממסים במיקרוגל 50 גרם שוקולד מריר, כף שמן, וכף מים. ויוצקים מעל תערובת הקוקוס והשוקולד בצורה אחידה.
5. מערבבים בערה כוס וחצי קוקוס, יתרת השמנת המתוקה וכף אבקת סוכר, ויוצקים באופן אחיד על השוקולד.
6. מכניסים למקפיא ל3 שעות לפחות.
7. מוציאים, מחלצים מהתבנית וחותכים לקוביות.

תהנו!!
שיהיה חג שמח ומתוק,
ורק בריאות לכולנו.
שני צולפה
הכי מתוק שיש

שתפו באהבה

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גלילה למעלה