שוקולד, קוקוס, אגוזים ומה שבניהם העוגה הכי ממכרת שיש

סופש מגיע וזה כמו תמיד זמן אפייה לקפה של אחרי הארוחה, לקפה של שבת בבוקר ובהחלט אני אוהבת לקרוא לזה עונג שבת.

אז מידי שבוע האתגר הוא איך לחדש, לגוון, ואם צריך פרווה אז בכלל האתגר גדול יותר.

אז הנה עוגה שתחדש לכם, תגוון, פרווה וטעימה בטירוף!!!
עוגות שוקולד אגוזים וקוקוס של תפסיקו ליישר!

אז מה צריך?
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
1/2 כוס קוקוס
5 ביצים
1/4 1 כוס קמח
100 גרם שוקולד מריר איכותי
3/4 כוס שמנת צמחית
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
1 שקית אבקת אפייה

אופן הכנה:
1. נפריד את הביצים חלבונים וחלמונים. ונקציף את החלבונים יחד עם הסוכר במיקסר במהירות גבוה עד לקבלת קצף יציב.
2. בקערה נפרדת נערבב חלמונים, שמנת ושמן לתערובת אחידה.
3. נוסיף בהדרגה: קמח, אבקת אפייה, קוקוס, אגוזים ולבסוף שוקולד.
4. נקפל בעדינות את תערובת הקצף לתוך תערובת החלמונים ונערבב עד לאיחוד מלא של התערובות.
5. ניצוק לתוך תבנית אפייה ונאפה בתנור בחום של 160 מעלות למשך 40 דק.
6. ניתן לקשט את העוגה למעלה בשוקולד מריר מומס ובשבבי קוקוס מתוק.

תהנו!!!

אהבתם את המתכון?
ניסתם בבית?
גם לכם יש מתכון לעוגה מנצחת??

שתפו אותנו ונעלה את התמונות שלכם אצלנו בקבוצת הפייסבוק ובבלוג.

שלכם,
שני צולפה
הכי מתוק שיש

שתפו באהבה

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גלילה למעלה