המדריך להכנת נשיקות ממותגות

תמיד רצית להכין נשיקות ממותגות אבל לא ידעת מאיפה מתחילים?
תמיד חשבת שנשיקות ממותגות זה מגניב אבל לא היה לך מושג איך מכינים?
מחפשת גימיק מגניב למסיבת יום הולדת הבאה של הבן/בת?
אז הגעת למקום הנכון – המדריך המלא להכנת נשיקות ממותגות.
אני יכולה להבטיח לך שאחרי שתקראי אותו תחפשי מיד תירוץ להכין נשיקות ממותגות.

אז בואי נתחיל, ממליצה בחום לקרא ואפילו כמה פעמיים את כל הטיפים שמופיעים בפוסט וליישם אותם, מאוד מבאס להגיע לתנור אחרי שעתיים אפייה ולגלות שהמיתוג לא עבר לנשיקה מסיבה זו או אחרת.
וכמובן שפרגנו גם במתכון בסוף הפוסט.

  1. על מנת להכין נשיקות ממותגות אנחנו צריכים דף טרנספר. על הדף ניתן להדפיס כל מיתוג שנרצה. אצלנו בחנות תוכלו למצוא מגוון עיצובים של דפי טרנספר לנשיקות ממותגות, ואם תבחרו נוכל תמיד לעצב לכם משהו שתרצו.
  2. חשוב מאוד להקפיד שלא תהיה טיפת חלמון בתערובת החלבונים. טיפה אחת יכולה להרוס מסה שלמה של נשיקות ממותגו. ברגע שהמרנג לא יציב המיתוג לא יעבור אליו.
  3. את הדף יש להניח ישירות על תבנית האפייה (לא תבנית חד פעמית) ולא עם נייר אפייה מתחת. החום חייב לעבור ישירות לדף.
  4. האפייה של נשיקות ממותגות נעשית בטמפ' של 80 מעלות ולא יותר בטורבו למשך שעתיים-שעתיים וחצי.
  5. אני ממליצה בחום להדפיס את הדף מראש (יום/יומיים לפני) ולא סמוך להכנה, על מנת לתת לדיו להתייבש היטב מה שיגביר את סיכויי ההצלחה.
  6. כאשר אנחנו מזלפים מרנג על דף טרנספר יש לזלף כמה שיותר צמוד לדף ולא מגבוה, אחרת המיתוג לא יידבק טוב למרנג.
  7. יש להכניס את התבנית לתנור מיד אחרי סיום זילוף המרנג אחרת המיתוג עלול לצאת מטושטש על הנשיקה.
  8. אין לאפות 2 תבניות יחד אחת מתחת לשנייה.
  9. ממליצה לפזרה את ההדפסה בכל התבנית כלומר לגזור חלקים מהדף ולפזר בצורה אחידה בתבנית.
  10. לאחר האפייה נתקו את הנשיקות מהשקף ואחסנו בקופסא אטומה עד לאריזה על מנת שהנשיקה לא תצבור לחות.
  11. נשיקות ממותגות מכינים רק עם מרנג שוויצרי.
  12. ממליצה בחום כמו תמיד לעבוד עם משקל להיות מדויקים.

אז אחרי שקראתם את כל הטיפים להצלחה קבלו מאיתנו גם מתכון למרנג שוויצרי לנשיקות ממותגות:
230 גרם חלבונים
640 גרם סוכר
דף טרנספר עם הדוגמא הרצויה
אופן ההכנה:
1. על בן מארי מניחים חלבונים וסוכר. בעזרת מטרפה מערבבים כל הזמן עד שכל הסוכר נמס.
** חשוב מאוד להגיע להמסה מלאה של הסוכר על מנת למנוע נקודות בלתי רצויות במיתוג.
2. לאחר שהסוכר נמס מעבירים את התערובת לקערת המיקס ומקציפים כ 10 דק עד לקבלת קצף יציב.
3. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר ומזלפים ישירות על דף הטרנספר (כשהצד המחוספס כלפי מעל).
4. מכניסים לתנור לחומם מראש לחום של 80 מעלות טורבו ל 2.5 שעות.
5. מוציאים את התבנית מהתנור, מנתקים את הנשיקות מהדף ומאחסנים בקופסא אטומה.

מוזמנים להציץ במבחר דפי הטרנספר שמופיעים אצלנו באתר.
ולפנות אלינו לכל שאלה בעמוד האינסטגרם שלנו.

שלכם,
שני צולפה
הכי מתוק שיש




שתפו באהבה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Scroll to Top
גלילה למעלה