קראנץ' קורנפלקס בגרסת הגלידה הביתית

טרפת ברשת סביב הארטיק החדש בטעם קראנץ' קורנפלקס. אז החלטנו לנסות להכין אותו בבית אבל בגרסת הגלידה.
בפעם הראשונה זה לא צלח, אבל בפעם השנייה הילדים עפו ויצא פשוט מושלם .
ואתם הרי יודעים, שכשזה יוצא מושלם אני חייבת לשתף אתכם .
אז קבלו : קראנץ' קורנפלקס גרסת הגלידה הביתית.

לפני שניגש למתכון, אני חייבת לשתף שמה ששדרג את החוויה והעניק את התחושה של גלידה מגלידריה ולא ביתית זה האריזה, השתמשתי באריזות קלקר לגלידה שגם שומרות מצויין על הגלידה וגם נותנות תחושה של גלידה מגלידרייה.
ואחרי כל ההקדמה הגיע הזמן לעבור למתכון.

מה צריך:
500 מ"ל שמנת מתוקה
200 גרם חלב מרוכז
90 גרם קורנפלקס
3 כפות דבש

לציפוי:
100 גרם קורנפלקס
100 גרם שוקולד לבן
3 כפות דבש

אופן ההכנה:
1. בסיר מרתיחים 250 גרם שמנת מתוקה עם קורנפלקס. ברגע הרתיחה מורידים מהאש ומסננים לקערה. מוסיפים 3 כפות דבש ומניחים עד לקירור מוחלט של השמנת.
2. לאחר שהשמנת התקררה מתחילים בהכנת הגלידה: מקציפים 250 מ"ל שמנת מתוקה יחד עם השמנת שסיננו, לקראת סוף ההקצפה מוסיפים 200 גרם חלב מרוכז.
3. מעבירים את התערובת לקלקר גלידה ומתחילים בהכנת הציפוי.
4. מרסקים 100 גרם קורנפלקס ומערבבים עם שוקולד לבן מומס ודבש עד לקבלת מרקם אחיד.
5. יוצקים את הציפוי על גבי הגלידה.
6. מכניסים למקפיא להתייצבות לפחות ללילה שלם.

מקווה שתכינו ותהנו מהתוצאה.
מוזמנים לשתף אותנו בתוצאות שלכם בעמוד האינסטגרם שלנו.

שתפו באהבה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Scroll to Top
גלילה למעלה