קינוח טפיוקה מנגו מושלם לקיץ

אם אני אגיד לכם שיש לי בשבילכם קינוח גם קל להכנה, גם טבעוני, גם פרווה, גם ללא גלוטן וגם טעים בטירוף תאמינו?
קינוח טפיוקה – קינוח מושלם, טעים, פרווה, טבעוני, ללא גלוטן והכי מתאים לקיץ עם פירות העונה מעל.

אומנם פניני הטפיוקה הם דלי טעם אבל תאמינו לי שאחרי שאתם טועמים מהקינוח הזה אתם מתאהבים בחומר הגלם הזה.
את פניני הטפיוקה אפשר למצוא בחנויות שמתמחות במזון אסייתי או באיזור הסופר שמוכרים מוצרים לסושי בדרך כלל.
ואחר כל ההקדמה הזאת כל שנותר לנו הוא להתחיל !

מה צריך:
1/3 כוס טפיוקה
640 מ"ל חלב קוקוס
1/3 כוס סוכר
2-3 כפיות פייסט בכל טעם שאוהבים אנחנו בחרנו מנגו
מגוון פירות העונה לקישוט מעל

אופן ההכנה:
1. לסיר שופכים את פניני הטפיוקה וחלב הקוקוס, ומשרים למשך 30 דק'.
2. כעבור 30 דקות גרגרי הטפיוקה תופחים מעט, בשלב זה מוסיפים את הסוכר מביאים לרתיחה על אש נמוכה.
ממשיכים לערבב עוד 15 דק, עד שגרגרי הטפיוקה הופכים שקופים.
3. מוסיפים 2-3 כפיות מהפייסט שבחרנו ומערבבים עד להטמעה מוחלטת.
4. מוזגים לכוסות קינוח ומכניסים למקרר להתייצבות.
5. לפני ההגשה ניתן להוסיף מעל פירות העונה חתוכים, או לחילופין אם רוצים לצקת רוטב שישלים את הטעם.

מוזמנים לשתף אותנו בתוצאות שלכם ולהמשיך לעקוב לעוד טיפים מעולם האפייה בעמוד האינסטגרם שלנו.

שתפו באהבה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Scroll to Top
גלילה למעלה